44e Nieuwjaarsduik Julianadorp

44e Dorper Nieuwjaarsduik  01-01-2019

Na 43 edities vol warme herinneringen, ijskoude voeten, duizenden vaantjes en welverdiende tegels e/o bordjes voor de meerjarige duikers (10 of 25 keer) heeft de Culturele Vereniging Julianadorp in samenwerking met Dikla Vrolijk (DellyZoo) en Bowling Noordzee de organisatie opgepakt voor de 44e Dorper Nieuwjaarsduik.

Dit jaar hangen wij aan de duik een ‘thema’, namelijk ‘Glittter & Glamour’. Wees stralend en sprankelend, denk bijvoorbeeld aan een glitterpak/hoed of kerstslinger. Uiteraard moet dit niet, maar het mag wel. De mensen zijn vrij om te duiken in de kledij waarin zij zich prettig voelen.

Firma Beers verzorgt vanaf 12.30 uur omkleedwagens, daar kunnen de duikers gebruik van maken om zich om te kleden. Na de duik kunnen de duikers warme chocolademelk krijgen op het strand deze is gesponsord door Snackbar ’t Centrum en Paal 6.

PROGRAMMA:

  • 11.30 –  12.30    Inschrijven €2,- (gepast betalen s.v.p.) bij Noordzee Bowling Julianadorp
  • 12.50 –  13.00    Pre-duik Warm-up Classic Gym
  • 13.00                     44e DORPER NIEUWJAARSDUIK
  • 13.30                     Afhalen vaantjes/tegels bij Noordzee Bowling Julianadorp, daar is ook snert en koffie/chocomelk te koop.

Elke duik wordt geregistreerd, alleen de duiken in Julianadorp tellen mee. Bent u benieuwd voor de hoeveelste keer u exact duikt? Dit kunt u opvragen door te mailen naar: j.vlaming@deculturele.nl

Deelname kan vanaf iedere leeftijd, maar omdat we wel met veiligheid te maken hebben dienen kinderen onder de 12 te duiken met een begeleider. We duiken in de zee bij de strandopgang Paal 6 Julianadorp (opgang Noordzee Bowling). Naast de genoemde organisaties wordt de duik medemogelijk gemaakt door: Van Lierop Adviesgroep, IJsclub Julianadorp, EHBO Koegras, Vermeulen Sportprijzen.

Voor meer informatie: deculturele.nl of Facebook.

We hebben er zin in! We zien jullie graag op 1 januari 2019 voor de meest gezellige en “warme” duik van het jaar!